Τμήμα Παιδιατρικής Ορθωτικής

Το Τμήμα Παιδιατρικής Ορθωτικής της Ortholife επικεντρώνεται στο να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στις νευρομυϊκες παθήσεις των παιδιών, συμπεριλαμβάνοντας ορθωτικά μέσα για τα άνω και κάτω άκρα, και ειδικά διαμορφωμένα συστήματα καθισμάτων.

Τμήμα Παιδιατρικής Ορθωτικής

Το Τμήμα Παιδιατρικής Ορθωτικής της Ortholife αφοσιώνεται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων για τις νευρομυικές παθήσεις των παιδιών, συμπεριλαμβάνοντας ορθωτικά για τα άνω και κάτω άκρα.

Η Ortholife αντιμετωπίζει τις ακόλουθες παθήσεις:

  • Βρεφική Εγκεφαλική Παράλυση (ICP)
  • Δισχιδής Ράχη (SpinaBifida)
  • Mυελομινεγκέλη (MMC)
  • Πολλαπλή Συγγενής Αρθρογρύπωση (AMC)
  • Μυϊκή Δυστροφία
  • ΑσθένειαCharcot-Marie-Tooth (CMT)

Οι ειδικευμένοι επιστήμονες της Ortholife είναι εκπαιδευμένοι και έμπειροι στη διαχείριση τέτοιων πολύπλοκων προκλήσεων, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού λειτουργικού αποτελέσματος. Πιστεύουμε σε μια διεπιστημονική προσέγγιση αποκατάστασης, η οποία μας βοηθάει να καινοτομούμε και να δημιουργούμε συσκευές για να πετύχουμε τους στόχους της θεραπείας, λαμβάνοντας αποφάσεις σε συνεργασία με τον ιατρό, τον φυσικοθεραπευτή, τον εργοθεραπευτή, τον ασθενή και την οικογένεια του.

Η εταιρεία μας επενδύει στη γνώση και στη δημιουργικότητα των συνεργατών της. Δίνουμε σημασία τόσο στην λειτουργικότητα όσο και στην αισθητική σχεδίαση που θα βοηθήσει στην ψυχολογική ενδυνάμωση των ασθενών μας. Η εντατική έρευνα και η τεχνολογία αιχμής μας κάνουν μοναδικούς στο αντικείμενό μας.

Μελέτη και Στοιχειοθέτηση για το βέλτιστο αποτέλεσμα

Όταν πρόκειται για τα ορθωτικά μας, δεν συμβιβαζόμαστε. Δουλεύουμε βάσει αποδεδειγμένων στοιχείων. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες δυνατές τεχνολογίες διαθέσιμες στον κόσμο. Τίποτα δε μας εμποδίζει στο να φέρουμε στους ασθενείς μας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

 

Μοιραζόμαστε ιδέες, πρωτοτυπούμε ή σκεφτόμαστε ακόμα και αντισυμβατικά για να πετύχουμε τον επιθυμητό μας στόχο. Η εταιρεία είναι κοντά στους ασθενείς μέσα από ένα πρόγραμμα συνεχούς παρακολούθησης «Δίπλα σας, πάντα, αποτελεσματικά». Ειδικότερα στο τμήμα παιδιατρικής ορθωτικής δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να βοηθήσουμε γονείς και φροντιστές να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές κατά την ανάπτυξη, ή την επισκευή μετά από φθορά.

Κατηγορίες


Ανάλυση Βάδισης και Απόδοσης

Όταν τα ανθρώπινα μάτια δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τις ελάχιστες αποκλίσεις βάδισης και τις μυϊκές ανισορροπίες, προηγμένες κάμερες και άλλες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτρομυογραφία (EMG)

 

μας βοηθούν να εξετάσουμε τις βιομηχανικές ανωμαλίες του ασθενούς και τη λειτουργία των κινητικών νευρώνων κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων κινήσεων, ώστε να αποκτήσουμε βαθύτερη κατανόηση της μυϊκής κόπωσης και απόδοσης.