Σκεπτόμαστε διαφορετικά

Στην Ortholife ειδικευόμαστε στην  παροχή εξατομικευμένων ορθωτικών μέσων. Με τη χρήση μοντέρνων τεχνολογιών και καινοτομιών, παρέχουμε αποτελεσματικά προϊόντα ενώ συνεισφέρουμε στην κοινωνία και την ιατροφαρμακευτική βιομηχανία.

Πιστεύουμε σε μια διεπιστημονική προσέγγιση, βασισμένη στο τελικό αποτέλεσμα, και δουλεύουμε σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς, θεραπευτές και οποιονδήποτε άλλο επηρεάζει το αποτέλεσμα. Κατά την εξυπηρέτηση των ασθενών μας, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από την επιθυμία του ασθενούς και μαζί την κάνουμε πραγματικότητα.

Τμήμα Κρανιακής Αναδιαμόρφωσης

Θεραπεύουμε τις κρανιακές παραμορφώσεις σε βρέφη με καινοτόμες λύσεις ορθωτικής

Τμήμα Ορθωτικής για την άθληση

Το Τμήμα Αθλητικών Ορθωτικών της Ortholife επικεντρώνεται στο να φέρνει λύσεις στους επαγγελματίες αθλητές μάσα από τη συνεργασία της με ιατρούς, φυσιοθεραπευτές και αθλητές

Τμήμα Παιδιατρικής Ορθωτικής

Το Τμήμα Παιδιατρικής Ορθωτικής της Ortholife επικεντρώνεται στο να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στις νευρομυϊκες παθήσεις των παιδιών, συμπεριλαμβάνοντας ορθωτικά μέσα για τα άνω και κάτω άκρα, και ειδικά διαμορφωμένα συστήματα καθισμάτων.

Τμήμα Σπονδυλικής Στήλης

Το Τμήμα Σπονδυλικής Στήλης της Ortholife είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην συντηρητική θεραπεία παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης.

Τμήμα παραμορφώσεων Θώρακα/Στήθους

Στο Τμήμα Παραμορφώσεων Θώρακα/Στήθους της Ortholife, παρέχουμε συντηρητικές εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους τύπους παραμόρφωσης του θώρακα.

Τμήμα Ορθωτικών Ενηλίκων

Το Τμήμα Ορθωτικών Ενηλίκων της Ortholife παρέχει κατά παραγγελία ορθωτικά μέσα για όλα τα είδη νευρολογικών και ορθοπεδικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων εγκεφαλικών παθήσεων, τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης και νευρομυϊκών παθήσεων.

Τμήμα Ορθωτικών ποδιού/ εσωτερικού πέλματος

Στο Τμήμα Ορθωτικών ποδιού/ εσωτερικού πέλματος της Ortholife, παρέχουμε μια σειρά επιλογών ορθωτικών ποδιού σχεδιασμένων με προσοχή στο επίπεδο των δραστηριοτήτων του πελάτη.

Τμήμα Ορθωτικής Άνω Άκρων

Κατασκευάζουμε τρισδιάστατους εξατομικευμένους νάρθηκες με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένου λογισμικού, χρησιμοποιώντας 3D Scanner και 3D εκτυπωτές τελευταίας γενιάς.

Ortholife

Ορθοπεδικές κατασκευές

Λεωφόρος Μεσογείων 219 Αθήνα